Látogatók

2017. február 8., szerda

Oriflame

Egy kisebb csomagot rendeltem az Oriflametől és ezt szeretném bemutatni nektek.

Oriflame csomag 1300.-





Az első termék egy Charmed kéz és körömápoló krém. Egyfolytában használom a kézkrémeket, főleg télen, úgyhogy nem baj,ha több is van. Ez a második krémem, ami a körmöket is ápolja. Nagyon jó, parfümös illata van. 150 ml.

Charmed kéz & körömápoló krém





A második termék egy The One 5:1 szempillaspirál, brilliáns fekete címmel. Nagyon fogyóba van amit jelenleg használok,úgyhogy örülök, hogy a szettben van egy. Ugyanez a márka,csak más típus, az enyém vörös színű,nagy keféjű, ez fekete kinézetű,apróbb a keféje és gumis a nyaka,könnyebben spirálozhatunk vele. Ami nagyon tetszik benne, hogy csillámos a csomagolása. Így nagyon csajos hatást kelt. A kefe alsó része hosszabb, a teteje rövidebb. Az 5:1 annyit jelent, hogy dúsít,hosszabbít,ível,göndörít és szétválasztja a szempillákat. 8 ml.

The One szempillaspirál





A harmadik termék egy arckrém. Nappali használatra alkalmas és száraz bőrre ajánlott. Mivel nekem leginkább zsíros bőrtípusom van,főleg a T vonalban, így az arcom almácskáira használom. Az a terület az, ami inkább szárazabb. Rózsa illata van, nagyon kellemes, tavaszias érzést kelt. Minden nap, a reggeli tonikozás után használom. Rugalmassá teszi és védi az arc bőrét. Nyugtatja és puhává varázsolja a száraz bőrt. Táplál és puhít.  50 ml.

Love Nature nappali arckrém





Az utolsó termék egy ajakápoló. Egész évben, minden este ápolom az ajkaim, télen naponta többször is. A legjobban ezeket a típusokat szeretem. Sokáig ki is tartanak. Macadám diót tartalmaz, így nagyon jó mandulás illata van. E vitamint tartalmaz. Megakadályozza az ajak kiszáradását. 4,5 g.

Essentials ajakápoló





Ennyi lenne az Oriflame vásárlásom, de már leadtam a következő rendelésem egy újabb szettre, úgyhogy hamarosan jelentkezem velük. Köszönöm,hogy elolvastátok ezt a bejegyzésem. Puszi!

Nincsenek megjegyzések:

Névnapi és születésnapi ajándékaim

Már az idei születésnapi bulim is elmúlt, de nemhogy erről, még a tavalyiról sem posztoltam. Nagyjából emlékszem, hogy kitől mit kaptam, de ...