Látogatók

2016. december 10., szombat

Rakott karfiol

Sós vízben megfőzöm a karfiol darabokat.






A darálthúst elkezdem pirítani olajon, sózom, borsozom, török bele fokhagymát.






Amikor megfőtt a karfiolunk, kiszedjük hűlni.






Kivajazok egy jénai tálat.






Elkezdem rétegezni a hozzávalókat: karfiol,darálthús, paradicsom...Minden réteget megsózok.










Tejfölt elkeverek sóval és egy kis tejjel, hogy hígabb legyen és krémesebb.






Ráöntjük az ételünk tetejére és reszelünk rá sajtot is. Előmelegített sütőbe betesszük sülni.






Kész is a rakott karfiol!



Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Névnapi és születésnapi ajándékaim

Már az idei születésnapi bulim is elmúlt, de nemhogy erről, még a tavalyiról sem posztoltam. Nagyjából emlékszem, hogy kitől mit kaptam, de ...