Látogatók

2017. március 13., hétfő

Oriflame

Egy kisebb csomagom érkezett most, mert csak egy szettet rendeltem nőnap alkalmából. Egy aloe verás, arcápolási szettet, amiben van arctisztító gél, tonik és arckrém.



Szett 1500.-








Az első termék egy arctisztító zselé. Minden ébredés után, mikor megmosdom, ezzel mosakodom. Érzem, hogy máris frissebb és tisztább az arcom. Könnyű, habzó arctisztító frissítő aloe vera kivonattal. Eltávolítja a smink maradékát, és üdévé varázsolja a megjelenését. Kellemes állagú, az illatával is meg vagyok elégedve.

Love Nature tisztító gél





Ez a tonik változata ennek a terméknek, ugyanaz a funkciója, mint a gélnek. Szintén aloe verás. Még nem használom, mert még van a jelenlegi tonikomból, de már nem sok, szóval hamarosan tesztelésre kerül. Szintén az illata megfelel, nem erős.

Love Nature arctonik





Az utolsó termék egy arckrém. Ez is aloe verás. Ébredés és arctisztítás után ezt használom. Jó, mert minden bőrtípusra használható. Azonnal hidratálást nyújt, gyengéd, könnyű krém. Puhává és egészségesebbé teszi a bőrt.

Love Nature arckrém




Ennyi lett volna most az Oriflame rendelésem, remélem tetszett a bejegyzés. Puszi! 💗

Nincsenek megjegyzések:

Névnapi és születésnapi ajándékaim

Már az idei születésnapi bulim is elmúlt, de nemhogy erről, még a tavalyiról sem posztoltam. Nagyjából emlékszem, hogy kitől mit kaptam, de ...