- A hagymát fokhagymát egészbe teszem a levesbe. A répát, gyökeret kockára vágom, a krumplit kettőbe.
- Répát és gyökeret zsíron elkezdem pirítani. Sózom, borsozom.
- A húst bepácoltam kicsit magyaros fűszerrel. Én imádok fűszerezgetni és az ízeket, szóval nálam semmi sem marad szárazon.
- A húst beleteszem a tálba a zöldségekhez.
- Felöntöm lével, beleteszem a többi zöldséget, vegetázom.
- Amikor felforrt, beleteszem a zöldség zöldjét.
- Mikor a hús megfőtt, teszek bele tésztát, leves kockát és tovább főzöm.
- Ha a tészta is megfőtt, kész is a levesünk. A húst kiszedem külön tányérra, várok, hogy hűljön és lehet is enni.
-

Zöldségek -

Pirítás -

Fűszerezés -

Hús hozzáadása -

Víz hozzáadása -

Zöldségzöldje hozzáadása -

Tészta + leves kocka -

Kész a leves
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése