Látogatók

2018. január 4., csütörtök

The Body Shop

Sok magyar videósnál láttam már The Body Shop termékeket és mindenki pozitív véleményt mondott róluk. Nagy vágyam volt, hogy én is kipróbálhassak pár terméket tőlük. Beteljesült és karácsonyra kaptam a Barátomtól egy Moringa szettet.
Az tetszik a The Body Shop termékekben, hogy természetes alapanyagokból készülnek. Semmi más károsabb anyag hozzáadása nélkül, ez nagyon jó az érzékeny bőrűek számára, nem lesz allergiás reakció vagy egyéb negatív hatása. Az illatuk nagyon jó, különlegesek, igazi kényeztetés a használatuk. Szeretettel és rengeteg odafigyeléssel készítik a termékeket. Ami még jobb bennük, hogy védik a természetet és az állatokat. Állat kísérlet mentes termékeik vannak, ez pozitívan hat a vásárlókra, akik ugyanezt az elvet követik. A világ különböző pontjairól, kistermelőktől szerzik be az alapanyagokat. 100% vegetáriánus termékeik vannak, ennek a követőinek ez remek, megfelelő termékek. Illatos, tápláló, profi és természetes a The Body Shop termék család. Nagyon ajánlom mindenkinek!

A szettem egy díszdobozban érkezett, a termékekhez megfelelő színben.Egy szép, fehér masnival átkötve volt.


A doboz tetejében belül egy kis játék található. Ki kell vezetni a nyuszit a labirintusból. Ez a játék véleményem szerint az állatok megmentéséről szól, hogy az állatkísérlet ellen vannak. Nekem ez jött le ebből a játékból.


4 db termék található benne és 1 kiegészítő. Moringa termékcsaládból valóak. A Moringa egy fa fajta, ami Afrikába és Ázsiában is megtalálható. Fehéres virágja van, amit mézvirágnak neveznek, ezt az illatot tartalmazzák a termékek. Mézes illata is van, kimondottan karácsonyi és téli hangulatot erősíti meg. 


Megtalálható egy szappan a szettben, ami kézzel készített termék. Úgy vettem észre, hogy újrahasznosított csomagolásban van, ezzel is a környezetvédelemre hívja fel a figyelmet.


A következő termék egy testvaj. Az illata isteni, nagyon krémes, könnyen eldolgozható és gyorsan beszívódik a bőrbe. Erősíti a bőr védelmét és véd a kiszáradás ellen. Puha és rugalmas lesz a bőrünk és 24 órán át hidratál. 50 ml-es kiszerelésű.



A következő termék egy testradír. Gyengéd, krémes állaga van. Picike, de erős radírozó szemcsék találhatóak benne. Furcsább illata van így a tégelyből, de érződik rajta a méz. Sugárzóan szép bőrt eredményez. Minden bőrtípusra használható. Mint minden bőrradírnak, ennek is a funkciója, hogy eltávolítsa az elhalt hámsejteket. Radírozás közben serkenti a vérkeringést a bőrben. Gazdagon ápol. Mihelyst elfogy a mostani bőrradírom, használatba veszem. 50 ml-es kiszerelés.



Az utolsó termék egy tusfürdő. Imádok vele fürdeni, annyira jó illatot ad a bőrömnek. Gél állagú, így mégjobban kényeztet. Szappanmentes és gyengéden tisztítja, hidratálja a bőrt. Jól felhabzik, nem kell sokat nyomni belőle. Az otthoni Spa-k királynője.  250 ml-es kiszerelésű. 


Az utolsó, ami a szettben található, egy kiegészítő. Méghozzá egy fürdőrózsa. Nagyon puha, kellemes anyaga van. Teljesen átvette a termékek illatát, szóval még szagolgatni is nagyon jó.


Remélem tetszett ez a bejegyzésem és ha még nem próbáltátok ki a The Body Shop-os termékeket vagy gondolkoztok rajta, ne hezitáljatok. Nagyon megéri!
Puszi!

Nincsenek megjegyzések:

Névnapi és születésnapi ajándékaim

Már az idei születésnapi bulim is elmúlt, de nemhogy erről, még a tavalyiról sem posztoltam. Nagyjából emlékszem, hogy kitől mit kaptam, de ...