Látogatók

2011. szeptember 6., kedd

Essence termékek

Összegyűjtöttem az új Essence termékeket,amik szeptember közepén kerülnek a boltok polcaira.




Tint it! színváltós szájfény
A színek a gyengéid? Amint felvitted ajkaidra, a szájfény színe elkezd megváltozni – narancsról pinkre, kékről pinkre vagy liláról pinkre. speciális formulája enyhén beszínezi ajkaidat, amely órákon át tartós lesz. Ezen felül enyhe csillogást is kölcsönöz ajkaidnak. Három árnyalatban kapható.










Xxxl shine nudes szájfény
 Még mindig divatos, még mindig gyönyörűl. A természetes színű, krémesen lágy szájfények ápolt, természetes megjelenést kölcsönöznek ajkaidnak. Tökéletesen fénylő ajkak. Az új árnyalattal együtt most három szín közül válogathatsz.










Fedő szájfény
 Minden nap másként! ezzel a fedő szájfénnyel teljesen egyedivé varázsolhatod ajakrúzsod színét. Egyszerűen csak vidd fel már kirúzsozott ajkaidra – vonzó hatást érhetsz el mindhárom színnel: fekete, ezüst vagy holografikus rózsaszín. Ha bátrabb vagy, akkor csak ajkad egy bizonyos részére vidd fel – a kreativitásnak semmi nem szabhat határt. három árnyalatban.










Ajakrúzs
Lágy és leírhatatlanul krémes: az ősz beköszöntével két új árnyalattal találkozhatsz, így ajkaid színét tökéletesen párosíthatod őszi ruhatáradhoz. A rúzs színéhez igazodó csomagolásnak köszönhetően nagyon egyszerűen ki tudod választani kedvenc színedet, így csempészve egy kis izgalmat az egyhangú őszbe.
16 színárnyalatban kapható. 










Mono szemhéjpúder
Indítsd színekkel teli az őszt: az essence új mono szemhéjpúderei ebben segítségedre lesznek magas pigmentációjuknak, intenzív színeiknek köszönhetően. enyhén csillogó vagy matt, metál vagy holografikus hatású: kápráztató szemek, extra smink – kell ennél több?! Szeptembertől 6 új árnyalattal találkozhatsz az üzletekben, így összesen már 36 szín közül válogathatsz. 










Négyrészes szemhéjpúder
Ősztől a népszerű négyrészes szemhéjpúderek még több lehetőséget kínálnak. Mindegyik kombináció négy, tökéletesen harmonizáló árnyalatot tartalmaz, amelyek különböző textúrájúak. Matt és selymes színek, nem szabunk határt a kreativitásnak. A továbbfejlesztett textúrának köszönhetően még színesebb, és sokkal tovább tart. négy új színkombinációban, így már hat féle közül válogathatsz. 










Stay all day hosszan tartó szemhéjfesték
Még mindig tart, még mindig tart, és még mindig tart… egyszerűen fantasztikus! Erősen pigmentált színek, amelyek vonzó tekintetet és metálos csillogást ígérnek. Krémes textúrája különleges fedést biztosít, és nem gyűlik össze a szem redőiben. A divatos tégelynek és a szuper design-nak köszönhetően fürdőszobád dísze lesz. Hat divatos színárnyalatban kapható.










Kétvégű szemceruza
Mindig a megfelelő szín: a kétvégű szemceruza minden alkalomra a megfelelő színeket nyújtja. Két, kombinálható szín, amelytől minden sminkőrült szíve gyorsabban ver majd. Egy új színkombinációban, így már négy párosítás közül válogathatsz.










Hosszan tartó szemceruza
A szemceruzák sztárja: tekerős megoldásának köszönhetően hihetetlenül egyszerű a használata, bárki precízen kontúrozhatja vele szemeit – a hosszan tartó hatás garantált. a szezon színeihez igazodva két új árnyalat kerül a polcokra, így összesen nyolc közül válogathatsz.










2 az 1-ben dúsító szempillaspirál
Egyedi igényekre szabva: legyen diszkrét és természetes vagy intenzív és csábító – az új 2 az 1-ben szempillaspirálunk ezt mind tudja. A tökéletes smink minden alkalomra. A két különböző nyílásnak köszönhetően kiválaszthatod mennyi festéket szeretnél felvinni pilláidra, és annyi kerül az ecsetre is. Look 1: természetes pillák, look 2: extra dús hatás. 










Folyékony / folyékony, vízálló szemhéjtus
Népszerű, folyékony szemhéjtus új, divatosabb köntösben: gyorsan száradó, hosszan tartó formula, sima és vízálló változatban is. Innovatív applikátorával tökéletesen kontúrozhatod szemeidet. 







Nincsenek megjegyzések:

Névnapi és születésnapi ajándékaim

Már az idei születésnapi bulim is elmúlt, de nemhogy erről, még a tavalyiról sem posztoltam. Nagyjából emlékszem, hogy kitől mit kaptam, de ...