Látogatók

2019. január 17., csütörtök

Oral-B elektromos fogkefe

Karácsony előtt, mondhatni karácsonyi ajándéknak kaptam Öcsémtől ezt az elektromos fogkefét. Azt mondta, hogy egyébként is meglepett vele, emlékezett arra, hogy vágyok egy ilyenre. Tényleg mostanában gondolkoztam el, hogy hasznos lenne egy. Kismamaként az egyik fontos dolog, hogy a fogaimra vigyázzak, ápoljam és biztosítsam a megfelelő kálcium bevitelt, hogy ne romoljanak meg. Az elektromos fogkefével még alaposabban ápolhatom.
Az elektromos fogkefe csomag 3 terméket tartalmazott.






Az egyik dobozban egy Blend-a-med 3D White Luxe fehérítő paszta volt. Intenzív fogfehérítésre fejlesztették ki. Fogmosás után kell vele újra átmosni a fogakat. Azt ígéri, hogy fehéríti a fogak felületét, eltünteti az elszíneződést és ellenállóbbá teszi a fogakat. Kíváncsi leszek a hatására.






A másik kisebb dobozban Blen-a-med 3D White Luxe fogkrém volt. A leggyorsabb fogfehérítő fogkrémnek tartják. Majd ez is kiderül.






Magáról a fogkeféről:

A feje egyszerűen felhelyezhető, nincs semmi bonyolult benne. Van rajta egy bekapcsoló gomb, amivel kikapcsolni is lehet. Beépített időzítő van benne, tudjuk figyelni mennyi ideig mossuk a fogunkat, ami azt jelenti, hogy fél percenként ilyen kis megszakítva forog a fogkefe feje pár másodpercig. A fogmosás minimum 2 percig ajánlott. Egy feltöltéssel akár 2 hétig használható. A kerek fej hozzá hatékonyabban tisztít, mint az eddigi hagyományos. A készülék vízálló, nyugodtan lehet csap alá tartani, vízzel tisztítani.








Van hozzá egy töltő, amire állítva lehet rátenni. Nagyon kényelmes megoldás a fürdőszobába, ha éppen van konnektor közelség, hogy be van dugva a töltő és rátéve tároljuk a fogkefét, így mindig fel van töltve és a tárolása is megoldott. Nem probléma, ha mindig rajta van, nem lehet túltölteni, nem fog emiatt elromlani.A lényeg, hogy fél évente egyszer le kell meríteni.






Azóta rendeltünk hozzá pót fejeket is, ami nekem szerintem több,mint 1 évre elég lesz, mert a hagyományos fogkefét 3 havonta cserélem, szerintem ennek sem kell a fejét hamarabb. Szeretném azért az összes típusú fejet beszerezni hozzá.


Nincsenek megjegyzések:

Névnapi és születésnapi ajándékaim

Már az idei születésnapi bulim is elmúlt, de nemhogy erről, még a tavalyiról sem posztoltam. Nagyjából emlékszem, hogy kitől mit kaptam, de ...