Látogatók

2016. november 19., szombat

Decemberi Joy magazin

A mai bejegyzésemben a decemberi Joy magazint fogom bemutatni. Egyértelműen a kedvenc magazinom, mindent érdekesnek találok benne. Az ajándékok hozzá nagyszerűek, főleg az e-havi, a Határidő napló. Már nem is kell azon gondolkoznom, hogy milyen zsebnaptárat tegyek bele jövőre a táskámba. Trendi, csajos és meglepően részletes. Sok dolgot lehet benne feljegyezni, de nézzük is a magazint és az ajándékot hozzá :




A magazin így néz ki becsomagolva, 2 féle határidőnaplóval lehet megtalálni, de én ezt a színes csíkosat találtam és ez is tetszik jobban.




Íme a határidőnapló!




Az első oldalon boldog új évet kívánnak.




A második oldalán összesített naptár található.




A mellette lévő oldalon a személyes adatainkat adhatjuk meg, ha véletlen elveszne a napló vagy véletlen történne valünk valami, balesetünk lesz, az értesítendő telefonszámát beleírhatjuk.




Minden hónaphoz tartozik kis mottó. Nagyon jó motiváló szövegek.




Ami nagyon tetszik, hogy minden hónap elején vannak jegyzetelős oldalak, ahol leírhatjuk a bakancslistánkat, áloméletünket, mit kell tudni rólunk, nyár legszebb pillanatai,stb..., ezek miatt is izgalmasabb használni ezt a naplót, mert kiírjuk a kis dolgainkat bele. 




A részletes naptár így néz ki, bal oldalon vannak a napos felosztások. Aminek örülök, hogy benne vannak a névnapok, nem kell neten vadásszam, hogy kinek mikor lesz. Jobb oldalon írja, hogy hanyadik hétben vagyunk, leírhatod mit tervezel a hétre, mit szeretnél csinálni. 2 oldalt, a szélén pedig kis jegyzeteket lehet írni.




Ami nekünk, csajoknak hasznos, ez a Pénzügyi tervező. Igen, ész nélkül tudunk költeni, egy kis ruha, egy kis csecsebecse...Leírhatjuk havi bevételeinket és mennyit költöttünk abban a hónapban, vagy akár a héten. Vagy ami még eszembe jutott, hogy üzletenként mennyit költöttünk és következő hónapban jobban megspóroljuk a pénzünk például a DM-ben. 




A végén van még jegyzetelési lehetőség, ha bevásárló listát akarunk írni vagy telefonszámokat, akármit.




Az utolsó oldalon egy számomra nemigazán hasznos mérettáblázat van, mert szerintem a magyar táblázathoz kellett volna nézni a külföldieket, nem az amerikaihoz, mert én még az amerikait sem tudom, de oké. Lehet másoknak hasznos.




Magán a magazinon Selena Gomez van címlapon.


Kedvenc cikkjeim


Az egyik kedvenc cikkem a "Hónap blogerei" - ből Lina és Panni, mert őket követem YouTube-on.




A másik kedvencem a "Fonatok", mert imádom fonogatni a hajam és mindig új frizurákat próbálok ki.




Az utolsó kedvenc cikkem, az "Üsd ki a náthát!". Így ősszel hasznos, ha tanácsokat kaphatunk arról, hogy megelőzzük vagy ha mégis beleestünk, hogyan másszunk ki a megfázásból. Én mindent megteszek, hogy elkerüljem, eddig szerencsére sikerült is, de nem árt tájékozódnom.



Köszönöm, hogy elolvastátok ezt a blog bejegyzésem, remélem hasznos volt és ha nem is terveztétek, hogy megveszitek a decemberi Joy-t, most kedvet adtam hozzá!

Puszi!











Nincsenek megjegyzések:

Névnapi és születésnapi ajándékaim

Már az idei születésnapi bulim is elmúlt, de nemhogy erről, még a tavalyiról sem posztoltam. Nagyjából emlékszem, hogy kitől mit kaptam, de ...