Látogatók

2015. április 11., szombat

Joghurtos-fokhagymás csirkecombok


A krumplit felkarikáztam, beszórtam sültkrumpli fúszersóval.





A natúr joghurtot elkevertem a fokhagyma sóval.




A combokat megmostam, megtisztítottam.




Ráhelyezem őket a lrumplira.




Leöntöm a fokhagymás joghurttal, úgy, hogy mindenhova jusson.




Mikor kezd a hús átsülni, vöröshagymát karikázom rá. Mi nagyon szeretjük, ezért szoktam később rátenni, így nem sül szénné.





És kész is az isteni joghurtos csirkecomb. A joghurtot teljesen magába szívta a hús.









Nincsenek megjegyzések:

Névnapi és születésnapi ajándékaim

Már az idei születésnapi bulim is elmúlt, de nemhogy erről, még a tavalyiról sem posztoltam. Nagyjából emlékszem, hogy kitől mit kaptam, de ...