Látogatók

2018. március 10., szombat

Oriflame

Elérkezett az újabb Oriflame rendelés ideje.


A levendulából még mindig nem elég. Mostmár testradírom is van belőle. Hámlasztó hatású, szemcsés állagú. Tisztít és simává teszi a bőrt. Puha lesz a leradírozott testrész és remek levendula illatú. 

1199.-

Be kellett már szereznem hajformázó termékeket, mert egyáltalán nem volt.  Az egyik termék egy hajhab, amit hullámosításhoz lehet használni. Nem olyan sokat göndörítem a hajam, de ha mégis, legyen kéznél egy ilyen. Megelőzi a kócosodást, hatása akár egy napig tart és még párás időben se rugja ki magát. Nem ragad, ami elég fontos, mert nincs rosszabb a ragacsos hajnál. Keratint tartalmaz, ami erősíti és puhítja a hajat. 4-es erősségű tartása van.

1699.-

A másik hajformázó termék egy hajlakk. Ez is bármikor jól jöhet. Ez egy annyira extra erős, hogy 2 napig tartást biztosít. Nem keményedik meg a haj tőle, ugyanolyan puha marad. Nem kell levágni, szanaszét tépni a hajad a fésűvel tőle, könnyen kifésülhető. A keratin védi a hajat és könnyen kezelhető lesz.  Ez sem teszi ragadóssá a hajat. 5-ös erőssége van.

1699.-

Elfogyott a reggeli arctisztító krémem, amit a legelső mosdásnál használni szoktam. Ezért néznem kellett másikat. Számomra nagyon érdekeset találtam. Ugyanabból a termékcsaládból való, szóval rossz nem lehet.  Ez egy bőrragyogást fokozó szérum. Hidratálást nyújt és halványítja a pigment foltokat és csökkenti a megjelenésüket. Lágyabbá és ragyogóbbá teszi a bőrt. Minden bőr típusra használható.






Nincsenek megjegyzések:

Névnapi és születésnapi ajándékaim

Már az idei születésnapi bulim is elmúlt, de nemhogy erről, még a tavalyiról sem posztoltam. Nagyjából emlékszem, hogy kitől mit kaptam, de ...