Látogatók

2013. december 20., péntek

Essence Happy Holidays trendkiadás

2013 november és decemberben az új essence “happy holidays” trendkiadás biztosan fokozza majd a várakozásokat az év legszebb időszakához – a Karácsonyhoz! A karácsonyi dekorációkból, azaz a csillogó és fényes dolgokból kiindulva, a sminked is most kicsit elbűvölőbbé válik! Amellett persze, hogy írtó jópofa maradjon…! Találkozhatunk a klasszikus karácsonyi színekkel, mint például az arany, a piros, a zöld, de a lila és a fukszia is megtalálható ebben a kiadásban, hogy így egy igazán izgalmas termékválasztékot hozzunk létre, mely biztosan odavonzza majd a tekinteteket. Többek között kereshetitek a metál szemhéjpúdereket, az ajakbalzsamokat, a pirosító stickeket, a gyönyörű színű körömlakkokat és a cuki kis hajgumikat szép karácsonyi dizájnnal. A kötelező darabjai a kollekciónak a fekete műszempilla arany csillámos véggel és a hópelyhes fedőlakk a hologrammos hópehely hatással. 





Ünnepi hajkorona! a stílusos hajgumi két fényes ezüst haranggal gyönyörű fénypontja lesz a hajadnak. Ünnepi hangulat on! elérhető egy árnyalatban: 01 jingle bells rock.






Ezek az édes kis köröm díszek karácsonyi mintákkal, mint például szent nikolasz arca, csizmája, egy kis cukornád, édességek és fagyöngy – kötelező darabok a karácsonyi szezonra. egy árnyalatban elérhető: 01 season's greetings!






Hogyha szereted a fehér karácsonyt, akkor mindenképpen szükség van egy kis hópehelyre a körmeiden! ez a trendi hópelyhes fedőlakk hologrammos glittereket tartalmaz egy átlátszó alapban, hogy igazi hópehely dizájnt hozzon létre a körmeiden. egyszerűen rázd fel, mint egy hógömböt, hogy ezáltal a hópelyhek összekeveredjenek az átlátszó alappal. ez bizony egy kötelező karácsonyi darab! egy árnyalatban elérhető: 01 season's greetings!









Karácsonyi hangulat a legmagasabb szinteken… a négy duo körömlakk két-két szín kombinációja, egy sima színes körömlakk és egy glitter körömlakk, hogy így több fajta trendi manikűrt készíthess magadnak. és a karácsonyi bónusz: a körömlakkok nagyon jól fednek és igazán hosszan tartóak. négy árnyalatban elérhető: 01 joy to the world!, 02 run, run rudolph!, 03 light up the tree! és 04 sugar plum fairy.







A pirosító stick a rózsás arcpirt idézi egy csipetnyi piros vagy rózsaszín árnyalattal. a könnyen felvihető formulának köszönhetően az ujjaid segítségével egyszerűen elkenhető a pirosító. szuper praktikus és ideális az ünnepek idejére. két árnyalatban elérhető: run, run rudolph! és 02 sugar plum fairy árnyalatokban.







Az ajakbalzsam lágy textúrája kényezteti ajkaid, hogy így igazán puha és selymes legyen, emellett pedig egy kis színt is ad neki. a balzsam finoman pirosra illetve rózsaszínre színezi az ajkakat a gyönyörű, friss megjelenésért. elérhető két árnyalatban: 01 run, run rudolph! és 02 sugar plum fairy.






Arany szemek! a sűrű, fekete pillák, egy kis arany csillámmal a pillák végén, melyek lélegzetelállító megjelenést idéznek, biztosan magára vonzzák a tekintetetek karácsony idején vagy szilveszterkor vagy bármikor, ha épp egy kis csillogásra vágysz. egy árnyalatban kapható : 01 golden girl.








A metal szemhéjpúder enyhén krémes, sűrűn pigmentált és hosszantartó formulája intenzív hatást kelt a fukszia, az arany és a zöld árnyalataiban, divatos metal hatást létrehozva. árnyalatok: 01 sugar plum fairy, 02 santa, baby!, 03 light up the tree!











Nincsenek megjegyzések:

Névnapi és születésnapi ajándékaim

Már az idei születésnapi bulim is elmúlt, de nemhogy erről, még a tavalyiról sem posztoltam. Nagyjából emlékszem, hogy kitől mit kaptam, de ...