Látogatók

2013. január 7., hétfő

Testápolás

A testápolást most a nyaktól egészen a lábujj hegyemig értem. Nem hanyagolhatom el, mert a kezem és a bőröm gyorsan kiszárad és viszket. A lábról meg nem érdemes elfelejtkezni, mert sok ember elhanyagolja, ott keletkezik a leggyorsabban bőrkeménykedés. És az olyan igénytelen, csúnya.






Outspoken by Fergie testápoló. Ha megyek valamerre, magammal szoktam vinni, mert nem túl nagy, 150 ml, elfér könnyen a táskámban. Az illata nagyon jó, hasonlít a parfümjére.






Oriflame Christmas Surprises Sweet Berries kézkrém. Ez is egy utazó kézkrém, kisebb, mint a Fergie testápoló, 75 ml. Jobban elfér a táskámban. Az illata isteni, eper, málna és csipkebogyó keveréke. Simábbá és puhává teszi a száraz bőrt. Sajnos már elég kevés van belőle. 






Fuss Wohl lábbalzsam. Eléggé odafigyelek a lábamra is, heti egyszer bekenem ezzel a balzsammal, ami mentolt és eukaliptuszt tartalmaz. Helyreállítja a bőr nedvességtartalmát. Ilyen hűsítő érzést ad. 75 ml-es, már mondhatni félig van.






Floren aloe verás testápoló. Heti 1x átkenem magam vele. Tudom, hogy nem tart a hatása egy hétig, mint a Dove-nak, de a lényeg, hogy ne viszkessek. Állítólag hidratáló, bőrnyugtató, gyulladáscsökkentő hatása van. Óvja és regenerálja a bőrünket. Elég sokáig fog tartani, mert 500 ml-es, használom egy ideje és még mindig majdnem tele van.






Oriflame Discover testradír. Heti 1x átradírozom vele a testem, combom és az akörüli részeket. Azt állítja, hogy puhává varázsolja a bőröm. Ez igaz. Nagyon sima és puha lesz utánna a bőröm. Több, mint egy éve használom már, így elég kevés van már benne, kevesebb, mint negyede, egyébként 200 ml-es. Az illata ilyen kakaós-kávés.






Avon Senses tusfürdő. Ez inkább egy zselé, mint egy átlagos, krémes tusfürdő. Azt írja, hogy golgota gyümölcsből, pézsmából  és szantálfából áll, hogy ezt tartalmazza vagy csak az illata, nem tudom, de nagyon jó az illata. Kicsit ilyen narancsos, grapefruit. Fürdés után is elég hosszan érzik a bőrön. 250 ml.






Isana izzadásgátló deo. Itthonra ezt használom, 24 órás védelem, a célnak megfelelő. Nem tartalmaz alkoholt, 50 ml. Virág féle illata van.






Rexona dezodor. Aloe verát tartalmaz. 48 órás aktív védelme van. Nem tartalmaz alkoholt, 150 ml. Védelme van a fehér foltok ellen. Olyan erősen friss illata van.






Oriflame Feet Up lábradír. Lábápolásként még ezt a lábradírt használom. Hetente egyszer átradírozom a talpam és puhább, simább lesz. 75 ml-es.








Floren kézkrém termékcsalád. Imádom a Floren kézkrémeit. Én 3-at használok, ennél amúgy több van. A többit is kiszeretném próbálni. A zöld tégelyes glicerines, a világos zöld aloe verás és a kék kamillás. Van piros, ami körömvirágos és van sárga, ami mézet tartalmaz. Azokat is nagyon jó lenne kipróbálni. Aloe verásat és glicerineset már többször használtam. Az aloe verás rettentő jó gyógyír, a kiszáradt szájat egy éjszaka alatt helyrehozza, puhává varázsolja. A glicerinesben meg az a jó, hogy parfümös és nagyon jó illata van. A kamillásat most kezdtem el használni. Egyébként 200 ml-esek. Nagyon sokáig elég egy tégely.

Nincsenek megjegyzések:

Névnapi és születésnapi ajándékaim

Már az idei születésnapi bulim is elmúlt, de nemhogy erről, még a tavalyiról sem posztoltam. Nagyjából emlékszem, hogy kitől mit kaptam, de ...