Hozzávalók:
- 1 kávéskanál sütőpor
- 3 tojás
- 30 dkg. liszt
- 8 evőkanál cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 2 dl. tej
- 15 dkg. margarin
Elkészítése:
A margarint kikeverjük a cukorral.
Egyenként hozzáadjuk a tojásokat, a vaníliás cukrot.
Hozzáadom a lisztet, amibe belekevertük a sütőport.
Annyi tejet adunk hozzá, hogy egy lágy, sűrű, de még folyó masszát kapjunk.
Ez már kész a sütésre.
Beleadagolom a goffri sütőbe, nem kell túl sok, egy maréknyi tészta elég.
Tetszés szerinti idő alatt sütjük meg, aki nyersebben szereti, rövidebb, aki sültebben, hosszabb ideig hagyja bent.
Jó étvágyat hozzá!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése