A jénai tál aljára zsírt teszek.
A krumplit megpucolom, felkarikázom és a jénai tál legaljára pakolom őket.
A répát megpucolom, kockákra vágom és beleforgatom a krumplikarikák közé.
A vöröshagymát vastag karikákra szeletelem és a zöldségekre helyezem.
A sós és füstölt szalonnát vékonyabb szeletekre vágom, bevagdosom és a tálba helyezem.
A füstölt-főtt tarját a boltban szeletelve vettem. A szalonnák tetejére teszem őket.
A végén megszórom savanyú káposztával.
Lefedem és előmelegített sütőbe beteszem sülni.
Amikor megsült a krumpli meg a többi, vagyis puha, rákarikázom a paradicsomot és teszek rá szeletelve paprikát. Visszateszem a sütőbe.
Amikor a paradicsom és a paprika megsül, kicsit megfonnyadt, kész is az ételünk.
Jó étvágyat hozzá!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése