- 50 dkg liszt
- 7 g szárított élesztő
- 7,5 dkg margarin
- 8,5 dkg kristálycukor
- 15 dkg aszalt gyümölcs
- 2,8 deciliter víz
- 1 tojás
- 1 ek mézes sütemény fűszerpor
Elkészítése:
Először a vizet öntjük a kenyérsütőbe. Ezután jöhet rá a liszt. Rászórjuk az élesztőt, majd jöhet a kockára vágott margarin. Teszek rá egy ek. mézes fűszerport. Jöhet a kristálycukor és az aszalt gyümölcsök. Én vegyes mixet vettem és aszalt sárgabarackot.
Végül a legtetejére ráütöttem a tojást.
Az 5-ös programra állítottam, ami a Sweet kategória és Medium-on sütöttem, mert nálam a Light-nál nyers marad a közepe.
Amikor elkészült,még egy kicsit hagyom benne, végül kiveszem, várok vele, hogy kihűljön, mert akkor lehet szeletelni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése