Felkarikázom a fokhagymát.
Beleteszem előmelegített olajba kicsit sülni, őrlángon.
Bepácolom a húst Villám fokhagymás páccal és egy kis olajjal lelocsolom.
Ezután beleteszem a fokhagymás olajba sülni.
Miközbe sül a húsunk, krumplit felkockázunk, egy edény vízbe felrakunk főni, sózzuk, vegetázzuk.
Amikor a hús megsült, kiszedjük egy tálba, hogy lecsepegjen róla az olaj.
Vöröshagymát apróra vágjuk.
Olajon elkezdjük pirítani, kicsi lángon.
Amikor megpirult, szórunk rá egy kevés piros paprikát és lehúzzuk a tűzhelyről.
A megfőtt krumplira ráöntjük a hagymát, tettem még hozzá egy kis házi sült zsírt, sóztam és összetörtem.
Kész is az ebéd!
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése