Hozzávalók:
- Egy kisebb sütőtök
- 1 fej vöröshagyma
- Kis olaj
- 1 db répa
- 2 db alma
- 2 db krumpli
- Csipet fahéj
- Só
- Bors
- Vegeta
- 1 csomag Bacon szalonna
1. A sütőtököt meghámozzuk, felszeljük, kiszedjük a magját és kockákra vágjuk.
2. A vöröshagymát megpucoljuk és feldaraboljuk.
3. A hagymát olajon elkezdem pirítani.
4. A tököt, a répát, almát és a krumplit kockákra vágva összegyűjtjük egy tálba.
5. Amikor a hagyma megpirult, hozzáadjuk a zöldségeket és gyümölcsöt és kicsit átpirítjuk őket.
6. Miután kicsit átpirult, felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Fűszerezzük egy csipet fahéjjal, sóval, borssal, vegetával.
7. Mikor megfőttek a hozzávalók, egy kis tejet öntök hozzá vagy tejszínt és összeturmixolom a levest.
8. A Bacon szalonnát feldarabolom és olajon megpirítom.
9. A levest a pirított baconnal tálalom.
Jó étvágyat hozzá!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése